Ny faseplan for genåbning på kultur- og fritidsområdetDet er med stor glæde, at vi endelig kan begynde at åbne op for idrætslivet i Kerteminde Kommune. Det er derfor med en realistisk optimisme, at vi kan se frem til en længerevarende periode, hvor tingene lukker op igen - om end dog gradvist.

Den store genåbningsplan, som er blevet besluttet, giver i første omgang mulighed for, at børn og unge under 18 år vil kunne dyrke idræt i organiseret regi fra den 21. april 2021 uden coronapas. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne. Dette er endnu ikke afklaret, og vi vil informere jer, når dette sker.

I anden omgang åbnes den 6. maj 2021 for indendørs idræt for voksne over 18 år, og for at kunne deltage skal man have et coronapas. Hvilke konkrete sportsgrene der er omfattet, og hvilke smitteforebyggende tiltag der skal tages, forhandles af aftalepartierne på baggrund af et fagligt oplæg fra myndighederne. Så dette vil I også modtage mere information om, når den bliver tilgængelig.

I tredje omgang åbnes der den 21. maj 2021 op for de idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, som ikke er åbnet i forrige faser samt daghøjskoler og aftenskoler. Her skal man ligeledes have et coronapas for at kunne deltage.

Der vil i alle faserne fortsat gælde relevante smitteforbyggende tiltag, når myndighederne har lavet et oplæg og der er landet en beslutning. Der vil f.eks. være tale om begrænset åbningstid, kvadratmeterkrav, krav og anbefalinger om bruge af mundbind, begrænsning af samlet antal publikummer, siddende publikum mv., og der vil gælde retningslinjer vedrørende afstand, hygiejne mv. Det vil vi også melde mere ud om, når det bliver besluttet.

I kan læse mere mere på Statsministeriets hjemmeside via følgende link:
 www.stm.dk/media/10258/rammeaftale-om-plan-for-genaabning-af-danmark.pdf


 

 

 

Kultur- og fritidslivet lukket ned frem til 28. februar 2021

Så fik vi endnu en forlængelse af de nuværende restriktioner, og vi skal fortsat væbne os med en tålmodighed, som efterhånden er noget slidt i kanten. Med denne kedelige nyhed ser det desværre ud til at der går noget tid, før vi igen kan sende nyt ud om, hvordan I skal bruge hallerne eller de kommunale lokaler.

Der er i december 2020 indgået politisk aftale om yderligere hjælp til kultur- og fritidslivet. Det har pt. medført, at aftenskolerne har fået en kompensationsordning, men desværre endnu ikke nogle retningslinjer og puljer. Den hjælp er hårdt tiltrængt, så vi krydser fingre for det snart sker.
Det har også resulteret i Ny pulje til kulturaktiviteter på 80 mio. kroner, som folkeoplysende foreninger kan søge til afholdelse af kulturaktiviteter - læs mere under Nye puljer I kan søge.
I aftalen ses ligeledes en bevilling foreningspuljerne på 50 mio. kroner, der vil blive fordelt via jeres forbund.

Vi vil endnu engang henvise til Kulturministeriets hjemmeside, hvor I løbende kan få et opdateret overblik over de gældende restriktioner og de COVID-19 puljer, der udbydes til kultur- og fritidslivets aktører.


Retningslinjer for kulturlivet
COVID-19 hjælpepakker og initiativer

 


 

 

 

 

 

Følg med i info fra BOWLINGSPORT

 

 


 

Vedr.: Turnering 2020/21

Lidt underholdning indtil bowling starter igen

Ansigts visir til alle medlemmer af BKM2002

Fotomodeller : Otto og Birgit fra BKM2002

Da det ikke er muligt, i disse tider, at afholde sociale arrangementer for vore medlemmer, har vi i bestyrelsen tænkt over, hvad vi så kunne gøre for vore medlemmer.

Vi er kommet frem til at et ansigts visir er en god ide, da vi ved, at mange ikke er glade for mundbindene.

Vi håber I vil få glæde af disse visir.

 

Pas på jer selv og hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BKM2002 - Veteran Serie 4. får sølv medalje 2019/20

Fra venstre: Tom Kristensen, Carsten Jensen, Bent Andersen og Gerner Uhrenholdt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BKM2002 - 4 Mands Open Række K. får bronze medalje 2019/20

Fra venstre: Gerner Uhrenholdt, Hans Hansen, Jytte Jørgensen og Tom Kristensen. Ikke med på billedet Benny Jørgensen og Niels Lykke Hansen


 

BKM2002 - 6 Mands Herre 3. Div. Vest Række C. får bronze medalje 2019/20

Fra venstre- Sten Rasmussen, Jørgen Ejby, Palle Skov, Arly Storgaard, Frede Lohmann, Jens Storgaard, og knælende har vi John Westergaard Hansen


 

Mange tak til Martin Biltoft for indslag søndag d. 27.10.2019

 

Martin fortalte om, hvordan det var at spille på top niveau.

Han gav også mange gode fif til, hvordan man kunne forbedre sit bowling spil.  

Han forklarede også, hvor stor forskellen kan være på olieringen af banerne, og hvilken indflydelse det kan have på kuglens reaktioner på banen.

Martin gav også en demonstration i bowlingens kunst.

Det var fint, at han gav sig tid til at gå rundt og snakke med de forskellige som havde spørgsmål.

Martin slog også fast, at bowling skal være sjovt, hvilket også er et mål i BKM2002

Det var også en fornøjelse, set fra klubbens side, at fremmødet til arrangementet var så godt.  

 

 Foto's fra dagen.


 

Tillykke med bronze medaljen til 4-mands Open Række K

 

 


 

Desserten efter spisning på Munkebo Kro - Spøgelsesskibet ved Munkebo Havn